Heste og produktionsdyr

Behandling af heste og produktionsdyr

Vi tilbyder kompetente og grundige behandlinger af heste, kvæg, svin og minke. De store dyr kan være besværlige at transportere til dyreklinikken, og derfor tilbyder vi udkørende dyrlægeservice i og omkring Ringkøbing og Tim. Det betyder, at en erfaren dyrlæge kører ud og tilser dyret der, hvor det befinder sig og behandler dyret på stedet, såfremt det er muligt. Den udkørende praksis gør det let at få dyrlægehjælp til både heste og produktionsdyr.

Dyrlægerådgivning

Hos Dyrlæge Center Vest er alle dyr i gode og trygge hænder, og vi tilbyder den absolut bedste behandling – også til de store dyr. Foruden den udkørende dyrlægeservice tilbyder vi også rådgivning til dig om forskellige slags kvæg, heste og minkbesætninger. Hvis du har spørgsmål angående heste og produktionsdyr, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 22 44 42.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulgihed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat