AniPlan sundhedsabonnement

Hvad er AniPlan?

AniPlan sundhedsabonnement til hund og kat

Med en AniPlan får du et sundhedsprogram til dit kæledyr. Du får en abonnementsordning, som inkluderer dit kæledyrs årlige vaccinationer og sundhedstjek samt forebyggende pleje og sundhed. AniPlan skal gøre det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed og kan spare dig for mange penge. Se priser for AniPlan sundhedsprogram til hund og kat i menuen til venstre. 

Det giver tryghed at vide, at dit kæledyr jævnligt bliver undersøgt, så du er på forkant med eventuelle problemer.

AniPlan er dog ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, er det anbefalelsesværdigt at kombinere VetFamily AniPlan med en sygeforsikring.

Sådan fungerer vores sundhedsprogram

Med AniPlan betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice til din dyreklinik. Dermed får du adgang til en lang række ydelser. Det er sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter, og en AniPlan kan også omfatte midler til at holde dit kæledyr fri for lopper og flåter. Samtidig får du adgang til besparelser på foder og diæter. Der er mange penge at spare, og alle ydelser bliver foretaget af specialuddannet fagpersonale på dyreklinikken.

Se priser for AniPlan sundhedsprogram til hund og kat nedenfor: 

  

Kontakt klinikken på tlf. 70 22 44 42 hvis du ønsker at tegne abonnement eller ønsker yderligere oplysning om ordningen.Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat