Laserbehandling af hund, kat og hest

Behandling med kraftig terapilaser

Vidste du, at vi tilbyder laserbehandlinger til hunde, katte og heste hos Dyrlæge Center Vest?

På dyreklinikken er vi indehavere af en af markedets kraftigste terapilasere, hvorfor vi kan laserbehandle mange forskellige skader på både små og store kæledyr. En laserbehandling giver os mulighed for at behandle og lindre et stort spekter af skader og lidelser hos kæledyr helt uden medicinering eller operative indgreb. Med laserbehandlinger kan vi hjælpe dyret med at blive raskt og friskt hurtigst muligt, da behandlingsmetoden er med til at speede helingen op efter en skade hos dyret.

Behandlingsmuligheder

En laserbehandling er fuldstændig smertefri for dit dyr og foregår stille og roligt i trygge og kompetente hænder. Det kan ligefrem være en dejlig følelse for dyret at få en sådan behandling, da laserstrålerne udgiver varme og har en afslappende effekt på dyret.

Vi har mange behandlingsmuligheder med laseren og anvender den blandt andet til:

  • Skader på led, sener og muskler
  • Infektioner i øre og hud
  • Kroniske smerter som gigt
  • Hævelse efter operation
  • Fremskyndelse af heling af sår og diverse betændelsestilstande

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingsmetoden eller har brug for råd og vejledning.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat