Om os

Dyrlæge Center Vest

Din lokale dyrlæge, Dyrlæge Center Vest, er beliggende i Ringkøbing - vi servicerer dyr i området omkring Ringkøbing, Holmsland, Tim, Staby og Ulfborg-Vemb.

Vi behandler hunde, katte, mindre kæledyr samt heste og mink.

Vores team består af tre erfarne og kompetente dyrlæger, heraf en fagdyrlæge i hund, kat og smådyr, en veterinærsygeplejerske og en klinikassistent.

Vores dyrlæger på klinikken i Ringkøbing, har rig mulighed for faglig sparring, hvorved vi altid sikrer en professionel ydelse af høj faglig standard samt den absolut bedste behandling til dit dyr.

Du kan trygt aflevere dit dyr til os

For os er det enormt vigtigt, at du føler dig i trygge hænder, når du kommer med dit kæledyr. Kommunikationen er derfor vigtig, så vi sammen kan blive enige om det helt rigtige behandlingsforløb for netop dit dyr. Endvidere lægger vi stor vægt på at give dig nogle gode redskaber til, hvordan du bedst hjælper dit dyr ovenpå igen. Vi bruger også fysioterapi og massage som hjælp til en hurtigere genoptræning, hvor der i samarbejde med ejeren gennemgås forskellige træningsmetoder, som kan laves derhjemme.

Vores operationsstue er fuldt udstyret og vores kompetente dyrlæger står klar til at yde deres bedste for at hjælpe dit dyr. Hvis der er tale om større dyr, tilbyder vi også en udekørende service, hvor vi kommer ud til dyret, og hvis det er muligt, behandler vi på stedet. 

Hos din lokale dyrlæge i Ringkøbing tilbyder vi blandt andet følgende ydelser:

  • Vaccinationer og sundhedsundersøgelser
  • Operationer
  • AD- og HD-fotografering
  • Tandbehandlinger
  • Fysioterapi og massage
  • Laserbehandling
  • Rådgivning i foderplaner
  • Udkørende service

Ønsker du at booke en tid til konsultation, eller har du behov for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte Dyrlæge Center Vest på tlf. 70 22 44 42. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit dyr og dets sundhed.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®