Ydelser

Hund, kat og små kæledyr

På vores dyreklinik, som er beliggende på Herningvej 74 i Ringkøbing, foretages undersøgelse og behandling af mindre dyr, såsom hunde, katte, kaniner, marsvin og andre mindre kæledyr.

Bestil en tid og undgå ventetid

Du skal altid bestille en tid hos os, inden du kommer. Så undgår du at komme til at sidde og vente sammen med mange andre dyr. Dette er også en fordel, hvis du har en hund eller kat, der er bange for - eller ikke kan lide andre dyr.

Har du flere dyr med, eller skal du have foretaget større operationer, f.eks. sterilisation, kastration og lignede, bedes du også bestille tid i forvejen på

Tlf. 70 22 44 42 - telefontid Mandag, Onsdag og Fredag: 8 - 16 - Tirsdag og Torsdag: 8 - 17.

____________________________________________________________________________________________________________


Master Class kirurgi-kursus

Dyrlæge Hilde-Kristin Reed Mognsen har deltaget i et Master Class kursus i kirurgi på Karlslunde Dyrehospital: "Two-year modular CPD Course in Small Animal Surgery"

Dette kursus er et internationalt kursus afholdt af ESVPS - European School of Veterinary Postgraduate Studies" - og Improve International i smådyrskirurgi på højt niveau. Kurset bliver afholdt i en periode på to år, hvor der er kursus en til to dage om måneden.

Teoretiske og praktiske kurser
Kurset er opbygget sådan, at der bliver holdt nogen teoretiske kurser, hvorefter der bliver fulgt op på emnerne af de teoretiske kurser med et praktisk kursus. Der bliver holdt flere praktiske to-dages kurser fordelt over de to år.

Udover kurserne, der foregår i Karslunde Dyrehospital, er der en del skriftligt materiale og film-materiale som skal studeres hjemme.

Kirurgi
Det første år er emnet kirurgi af brystkasse- og bughuleorganer og anden form for bløddelskirurgi. Det andet år lægges der mest vægt på knoglekirurgi.

For at få et certifikat på at man har bestået dette kursus, skal man skrive to "case-reports" og aflægge to skriftlige eksamener. Herefter får man så "General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery".

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®